Maatwerk in medezeggenschap

Maatwerk in medezeggenschap

Bureau Kalden

Maatwerk in medezeggenschap

Elke ondernemingsraad is anders! In omvang, samenstelling, ervaring, bedrijf of organisatie.

Daarom is maatwerk in opleiding en advies voor elke OR de sleutel tot aansprekende resultaten in de medezeggenschap.

Bureau Kalden biedt dat maatwerk en... nog veel meer.

De mensen van Bureau Kalden

Ger Janssen

Ger Janssen

Directeur van Bureau Kalden en begenadigd opleider en adviseur voor ondernemingsraden. Gespecialiseerd in arbeidsvoorwaarden en reorganisaties. Leert ondernemingsraden om (nog meer) invloed uit te oefenen in het overleg met bestuurders.

Thijs Verest

Thijs Verest

Trainer, adviseur en coach op het terrein van medezeggenschap en arbeidsverhoudingen. Goed overleg tussen ondernemingsraad en directie is voor mij de basis voor een effectieve medezeggenschap. Dat vraagt betrokkenheid bij de doelstellingen van de organisatie en oog voor de mensen die de doelen meehelpen te realiseren.

Radboud Hafkenscheid

Radboud Hafkenscheid

Gepokt en gemazelde opleider met een hang naar ondernemingsraden in de zorg en het bedrijfsleven. Met zijn grote vakkennis en humor voor velen een vraagbaak en inspiratiebron. Tevens eindredacteur van de Nieuwsbrief Medezeggenschap.

Annelies Schuurman

Annelies Schuurman

Steun en toeverlaat voor al het office management, cursusmateriaal en de organisatie van de cursussen.

Elke cursus op maat gemaakt voor uw ondernemingsraad

Elke cursus wordt op maat voor uw ondernemingsraad of PVT gemaakt. Of het nu om een eendaagse of meerdaagse cursus gaat, in alle gevallen worden uw scholingswensen in een programma op maat vertaald.

En dat maatwerk geldt ook voor advies en begeleiding door de ervaren opleiders/adviseurs van Bureau Kalden.

Open-inschrijvingscursussen

De open-inschrijvingscursussen van Bureau Kalden bieden een mooie gelegenheid om met een deel van uw OR of PVT een cursus te volgen. Er zijn cursussen voor startende OR-leden, een cursus voor de voorzitter en secretaris van de OR en  - speciaal voor de leden van VGWM-commissies - een aanbod over de arbeidsomstandigheden en de rol van de medezeggenschap daarbij.

open-inschrijvingscursus